Care este cel mai bun laptop de gaming?

In ultima perioada am tot analizat si testat in limita posibilitatii unele dintre cele mai bune laptopuri pentru gaming de pe piata actuala. Ne-au fost puse la dispozitie pentru scurte perioade de test si analiza modele de top ale unor branduri precum Alienware, Asus sau chiar cateva Macbookuri.

Intrucat nu e vorba doar de cele mai bune performante si un design atractiv, rezultatul nostru final s-a bazat pe comparatii intre componentele dispozitivului, structura, aspectul si pretul.

Intr-un final, am ajuns la concluzia ca modelul care merita sa fie desemnat drept cel mai bun laptop de gaming al momentului este Asus ROG Strix GL502. Suntem constienti de faptul ca unele produse Alienware pot echivala in performante si sa ofere alte cateva functionalitati.

Asus ROG Strix G512LI

Cu toate acestea, multi cumparatori ar opta oricand pentru un laptop pe care sa dai o treime din banii pe care i-ai fi dat pe un dispozitiv omolog in conditiile in care specificatiile sunt relativ similare, insa brandul face diferenta.

Asus ROG Strix GL502 imbina toate calitatile pe care si le-ar putea dori un cumparator: pretul, performanta si modul in care este conceput. Acesta mizeaza exclusiv pe performanta grafica, orice joc actual putand fi jucat la setari maxime fara nici cea mai mica problema.

De asemenea, laptopul dispune de un sistem incorporat de racire  ce ti-ar indeparta toate acele temeri cum ca laptopul s-ar putea supraincalzi in urma utilizarii excesive si a modului in care jocurile solicita componentele functionale.

Despre ASUS ROG Strix G512LI

  • ecranul este unul Full HD de 15.6 inch;
  • are o capacitate de stocare de pana la 512 GB SSD si 1TB HDD;
  • procesorul este un Intel Core i5 UHD Graphics de 2.5 GHz; modul Turbo Boost ii permite procesorului sa ajunga la o frecventa de pana la 3.5 GHz;
  • memoria RAM este de 8GB DDR4 si poate fi dublata in cazul in care se considera a fi insuficienta;
  • placa video este una dedicata, produsa de NVIDIA si apartinand seriei GeForce; este un model GTX 970M de ultima generatie, avand o capacitate a memoriei video de 6GB;

Va lasam putin mai jos locul unde puteti vedea pretul si alte caracteristici secundare ale laptopului Asus.

Am ales acest laptop pentru ca nu am facut abstractie de un aspect important: pretul.  Sunt disponibile si alte dispozitive ceva mai bune, insa trebuie sa pregatiti un buget destul de generos pentru a intra in posesia unuia. In momentul actual si cel putin in viitorul apropiat nu consideram a fi posibil sa apara vreo aplicatie sau vreun joc ce nu ar putea fi accesat la setari maxime pe laptopul propus de noi.

Asus ROG Strix G512LI

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled